top of page

Coaching

Hypnose Instituttet

NLP
DBU Coaching
Diplom i Ledelse undervisning

339230293_615341177199723_2124356600772145844_n.jpg

Om coaching

Coaching er til dig der har brug for retning i dit mentale tankesæt. Til dig der har brug for, at få stillet dig stærkt ovenpå det der er svært – med nye vinkler og et nyt verdensbillede.

Coaching er til dig, der virkelig gerne vil ændre på dine tanker og gerne vil have den dybe selvforståelse for dine mønstre og handlemåder.

Coaching er en stærk måde at få et spark i den rigtige retning, hvis du føler dig fastlåst, mangler retning i livet eller har brug for en dyb selvforståelse på en helt enkel måde.

Coaching er til dig, der er nysgerrig på HVORFOR du altid falder i de samme huller, hvorfor din intention er højere end dine handlinger og til dig der virkelig ønsker at forstå dig selv og dine følelsers og skyggers magt over dig.
 

Som coach kigger jeg tilbage i tiden, men arbejder i nuet for at skabe en fremtid, på baggrund af din fortid. Din fortid er den største gave til at stille dig stærkt i dig selv - Hvad enten det er, at kunne sige fra og til, eller blot være den stærkeste udgave af dig selv.

Alle egenskaber du indeholder, viser dine lyse og mørke skygger, og deri er din største nøgle til selvudvikling.
 

Jeg guider dig til at finde dit mål, og giver dig værktøjerne til at slutte fred med dine skygger og slippe de negative tanker og følelser, som forhindrer dig i at opnå det du gerne vil. Og du får et indblik i hvordan du følger dine lyse skygger og kommer til at stå i dit eget lys, uden dårlig samvittighed.

Hvis du ikke ændrer på dine tanker, så ændrer du ikke på dine mønstre og dine vaner. Så hvis du vil ændre på dig selv, så skal du kigge ind af. For når du forstår dig selv, så opnår du præcis det du vil have.
It is as simple as that!
 

Coaching er et fantastisk værktøj til dig, der vil forstå dig selv på et dybere plan, knække koden til hvem du egentlig er og ikke mindst ændre mindset. Findes der en bedre investering end i dig selv?

Jeg er med dig hele vejen, så vi sammen sikrer DU når i mål.
Kontakt mig for mere information.

Udbydes

Provide a general description of the items below and introduce the services you offer. Click on the text box to edit the content.

Sport

Vil du rykke dig inden Sport?

- Mental træning gennem målsætning, visualisering, indre dialog mv.

Økonomi

Sejler Økonomien?

 

- Fuldt økonomitjek og optimering af privatøkonomi gennem bugettering mv.

Dagligdag

Kan Dagligdagen være hård?

- Hjælpe med livets udfordringer bliver mere overskuelige og opnåelige.

bottom of page